I UNT:s Facebookgrupp Pendlingskollen gick diskussionen varm under onsdagskvällen. Resenärer tipsade varandra om bästa sättet att ta sig hem och UNT sammanställde dessutom en enkät med frågan "Hur tog du dig hem i kväll".

Högst upp på listan hamnade svaret "Taxi". Andra resenärer uppgav att de inte kom hem alls och fick sova över. Några tog flygbuss till Arlanda, sedan UL:s flygbuss 801 hem till Uppsala.

En läsare uppgav att det blev bil från Häggvik till Uppsala. Ett annat alternativ var att ta taxi till Arlanda, därefter buss till Almunge och byte till Uppsala. Men några kom kanske inte hem alls.

LÄS MER: UNT Pendlingskollen på Facebook

En pendlare skriver "Det blev delad taxi hem från Stockholm i dag och lååång restid till Uppsala. Men oj vad många taxibilar från Stockholm det stod vid stationen. Var det några som var betjänta av dem för att kunna resa i motsatt riktning också?"

En annan skriver så här: "Åker Arlandabussen hemåt eftersom SJ inte levererar den tjänst som man betalar drygt 2,000 för varje månad. Frustrationen just nu är påtaglig."

Och så en tröst mitt i allt elände, eller som en pendlare skriver:

"Sitter i Uppsala och funderar på hur kul det här hade varit om det inte vore 25 grader varmt..."